torsdag 17 maj 2012

Newin

Fick igår en gästbokskommentar från en som heter Evelina som tipsade mig om en hemsida där de säljer begagnade kläder. Jag var in och kollade och gillade verkligen idén, så därför tipsar jag vidare.

Hemsidan heter då Newin och återvinner kläder genom att sälja de vidare. Så slå ett slag för miljön och ta er en titt på deras sida.

Tryck här för att komma direkt till Newin.

Miss Dee

Miss Dee har kommit med en briljant ide. Ring set. Så enkel ide, men ändå har då aldrig jag sett nått sånt. De är helt enkelt så, att man till ett väldigt bra pris, kan köpa ett set med ringar som dessutom passar ypperligt ihop. SMART.

Exempelvis detta set, Miss Dee Combiné set Nr 6. 
 
Dessa 3 ringar består set nr 6 av. Snygga va? Du kan köpa detta set HÄR. Styck kostar de 99 kr om man vill göra sina egna combinationer.

 
Set nr 2. Kan köpas HÄR.

 Set nr 12. Kan köpas HÄR.

 Dom finns att köpa bla hos Blingit.se, HÄR finns en direkt länk till ringarna. De kostar per set endast 219 kr. Styck pris för ringarna är 99 kr. Så klicka in er till Blingit och köp lite Miss Dee ringar tycker jag.

torsdag 10 maj 2012

Mypursehanger.se

För några veckor sedan, fick jag en förfrågan om jag ville testa en ny produkt som jag aldrig hade hört talas om. Det var en väskhängare från Mypursehanger.se. Jag fick själv välja vilken färg jag gillade bäst, och det vart en röd. Några dagar senare kom den i brevlådan och den var så himla fin.

Sen älskar jag förpackningar också, vilket verkligen var en hitt när denna fina och lyxa förpackning kom med. Stort plus när man tex ska ge bort en väskhängare som present.
Men hur funkar den då tänker nog ni? För de tänkte jag också när jag första gången såg den. Man drar helt enkelt ut kanterna, som på bilden och snurrar stenen lite, så har man en krok.

Sen är det bara att hänga upp den. Dock bör man hänga den så väskan kan hänga fritt under. På bordskant tex. Eller varför inte på en pall som jag gjort på en av bilderna.



 Jag tänker använda min när jag är ute och shoppar. För det värsta jag vet är när man måste lägga sin väska på golvet när man är på toaletten. Så då tänker jag genast att denna kommer vara perfekt för mig så kan jag bara hänga den på nån kant eller nått. Sen när man sitter och fikar är denna också bra, så man kan hänga väskan istället för att den ska stå på bordet och vara synlig för hela världen och dessutom ta plats. Nä denna väskhängare kommer helt klart följa med mig på äventyr och den har redan en given plats i väskan.
Det är också en klar fördel att den är väldigt diskret och dessutom himla snygg, så den kan ligga lite varstans när man inte använder den och ändå vara snyggt. I like it.

Så klicka in på Mypursehanger.se och se om du hittar någon som du gillar. De kostar 75 kr så är helt överkomligt pris och dessutom en himla fin present.


Glöm inte att gilla Mypursehanger på facebook också.