torsdag 10 maj 2012

Mypursehanger.se

För några veckor sedan, fick jag en förfrågan om jag ville testa en ny produkt som jag aldrig hade hört talas om. Det var en väskhängare från Mypursehanger.se. Jag fick själv välja vilken färg jag gillade bäst, och det vart en röd. Några dagar senare kom den i brevlådan och den var så himla fin.

Sen älskar jag förpackningar också, vilket verkligen var en hitt när denna fina och lyxa förpackning kom med. Stort plus när man tex ska ge bort en väskhängare som present.
Men hur funkar den då tänker nog ni? För de tänkte jag också när jag första gången såg den. Man drar helt enkelt ut kanterna, som på bilden och snurrar stenen lite, så har man en krok.

Sen är det bara att hänga upp den. Dock bör man hänga den så väskan kan hänga fritt under. På bordskant tex. Eller varför inte på en pall som jag gjort på en av bilderna. Jag tänker använda min när jag är ute och shoppar. För det värsta jag vet är när man måste lägga sin väska på golvet när man är på toaletten. Så då tänker jag genast att denna kommer vara perfekt för mig så kan jag bara hänga den på nån kant eller nått. Sen när man sitter och fikar är denna också bra, så man kan hänga väskan istället för att den ska stå på bordet och vara synlig för hela världen och dessutom ta plats. Nä denna väskhängare kommer helt klart följa med mig på äventyr och den har redan en given plats i väskan.
Det är också en klar fördel att den är väldigt diskret och dessutom himla snygg, så den kan ligga lite varstans när man inte använder den och ändå vara snyggt. I like it.

Så klicka in på Mypursehanger.se och se om du hittar någon som du gillar. De kostar 75 kr så är helt överkomligt pris och dessutom en himla fin present.


Glöm inte att gilla Mypursehanger på facebook också.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar