torsdag 2 augusti 2012

Rabattkod-hotels.com

Är det något jag gillar, så är det att åka iväg med min lilla familj. Att åka till en närliggande stad och bo på hotell och lyxa till vardagen lite. Eller ibland att åka utomlands och bo på hotell och bara slappna av. Att bo på hotell är verkligen underskattat. De brukar inte vara så dyrt och super lyxigt, för att inte tala om hotell frukost....mmmm.

På en sida som är i sammarbete med Hotels.com kan man utnyttja rabatter på olika hotell hos just hotels.com. Kom direkt till hotel rabattkod här.

Citat från hemsida: "Rabattkod-Hotels.com listar aktuella rabattkoder, kampanjer och erbjudanden hos Hotels.com. Ett enkelt sätt att tydligt se när och var det finns pengar att tjäna inför din bokning."

 

Så skäm bort varandra, en vän eller varför inte bara dig själv, genom att boka en lyxigt hotel weekend eller bara en kväll på ett hotell, det är värt varenda krona tycker jag.

11 kommentarer:

 1. Hej!
  Jag heter Kalliopi och undrade om du vill/kan tipsa om en bloggtävling hos Child and Play som avslutas 17/9. Länken är: http://childandplay.blogspot.se/2012/07/bloggtavling.html

  Stor tack!

  SvaraRadera
 2. Hejsan! Just nu har jag en tävling på min blogg där du kan vinna ett valfritt paket med namnnappar! Va gärna med och tävla!:)
  http://deborapersson.bloggplatsen.se/2012/07/31/8353985-tavling-swebaby-namnnappar/

  SvaraRadera
 3. Hej!

  Just nu har jag en tävling där man kan vinna en valfri vara för 150:- hos Runns.se eller Erikasgarderob.se, kika gärna in och var med här:

  http://dolphin.blogg.se/2012/august/vinn-valfri-vara-fran-runnsse-eller-erikasgarderobse.html

  Om du inte tycker om den här typen av kommentaren så ber jag om ursäkt!

  Ha en bra kväll!

  SvaraRadera
 4. tips http://lindisen81.blogspot.se/2012/08/tavling-i-samarbete-med-soffa-direkt.html

  SvaraRadera
 5. Hej
  Nu har jag en jätte mysig tävling på min blogg som du nästan måste vara med i ;) Jag lottar tillsammans med myTODDLER ut super söta mössor för barn. Ju fler som tävlar desto mer mössor lottas ut :) Välkommen att tävla! / www.alltomellen.blogg.se

  SvaraRadera
 6. Hej!
  Jag ville bara tipsa dig om en tävling på min blogg där man kan vinna ett valfri smycke från Yoco.se :) Här är inlägget: http://modeflickan.se/alvaasp/2012/08/24/tavling-vinn-valfritt-smycke/

  SvaraRadera
 7. Hejsan! Missa inte tävlingen på min blogg. Två fina rosa kannor i stengods! Allt du behöver göra är att bidra med ditt bästa recept på en god jucie eller smoothie! Glöm inte ange mejladress ifall du blir vinnaren! ;)
  Ha en bra dag!
  /Stephaniesmat

  LÄNK TILL TÄVLINGSINLÄGGET: http://stephaniesmat.blogg.se/2012/september/tavling-tva-kannor-i-stengods.html#comment

  SvaraRadera
 8. Tips om tävling

  http://www.annakarlsson.se/blogg/2012/09/08/vinn-valfritt-smycke-fran-mysiga-2-vinnare/

  SvaraRadera
 9. Jag har just nu en tävling som kanske är nåt för dig? Man vinner en fiskpedikyr!

  http://www.elenoree.com/2012/09/tavling-vinn-fiskpedikyr-fran.html

  SvaraRadera
 10. tips...jag har en tävling där man kan vinna valfritt msycke från en ny s myckes butik på nätet..hoppas du vill vara med eller tipsa om den...1000 tack på förhand....http://chanette.blogg.se/2012/september/tavling-valfritt-smycke.html

  SvaraRadera
 11. Tävlingstips! Vinn en klocka!
  http://sandraasp.spotlife.se/2012/11/28/vinn-en-klocka/

  SvaraRadera