söndag 3 februari 2013

Mobian.se

Jag har nu fått äran att recensera ett mobilskal som jag designat själv (designa eget skal) från Mobian.se

Jag skickade efter ett skal med en bild på min dotter. Bara någon dag senare kom det i brevlådan, väldigt snabb leverans.

Ska man göra något själv, som i detta fall ett skal, så tycker jag det absolut viktigaste är att det inte är för svårt. De ska gå att göra relativt snabbt och resultatet ska absolut bli som man tänkt sig.

Vill du göra en av samma modell som jag gjorde?Följ då dessa enkla instruktioner. Tryck på bilderna för att se dom större.

Här är en printscrean från mobians hemsida som jag tänkte skulle hjälpa er att göra eran beställning ÄNNU enklare. Man väljer helt enkelt i kategorin till vänster:
1. Designa eget skal
2. Sedan vilken modell man har på mobilen, jag har en 4s.
3. Jag valde sedan att beställa den varianten till vänster, dvs inte (ToughCase). Men det är självklart bra oavsett, men den jag skriver om är den första. Tryck på Designa nu.
4. Sen är det bara att lägga in den bilden man vill använda, och dra den som man vill ha den. Väldigt enkelt och det blir väldigt bra resultat. Jag valde att framkalla min i svart/vit.

Sen kan jag ju tillägga att jag skrev också en text: "Annelie's Mobil!" Dock valde jag svart färg vilket var en miss av mig, så nu syns bara texten mobil vid hennes knä, tänkte ifall ni undrar. Tycker att det vart lite coolt ändå med lite text, även om det inte syns så bra. Hehe.

Jag har använt mitt skal i över en vecka nu och det har inte blivit en enda repa. Är otroligt nöjd med detta skal och kommer absolut rekommendera alla att göra en till sig själv eller varför inte som en present? Så klicka er in idag och gör dig själv eller någon du gillar glad.
www.mobian.se
Tack igen till er att jag fick vara med och testa, är väldigt nöjd.
Föresten finns Mobian på facebook också. Tryck här för att komma dit.

3 kommentarer:

 1. Tävla gärna hos oss

  http://kidzshopping.blogspot.se/2013/02/tavla-om-ett-skiphop-babygym-fran.html

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Jag vill tipsa om en kanonfin tävling som är på bloggen DAHLARNA nu. Vinn en KRAM-matta från RugsForHugs (värde 2700 kr). Tävlingen avslutas på Alla Hjärtans Dag, 14/2-13.
  http://dahlarna.blogg.se/2013/february/vinn-en-kram-matta-2-3.html

  SvaraRadera
 3. Hej!

  Jag vill tipsa om en tävling inne hos mig http://sandratorn.se där vinsten är en hemlig gåva för ett värde av c:a 300:- Perfekt gåva för den som gillar film. :]

  Direktlänk till inlägget: http://sandratorn.se/2013/february/tavling-for-dig-som-gillar-film.html

  SvaraRadera