onsdag 22 juni 2011

MAM

Jag hade min första tävling i samarbete med MAM. Det var i april som jag fick lotta ut 5 st MAM Perfect nappar. (Som verkligen är perfekta).

Jag är ett stort fan av MAM, och har nästan alla deras produkter. Men mest av ALLA deras prylar, gillar jag deras nappflaska. MAM First bottle. Jag kan inte förstå hur någon har klarat sig utan den!

Den ventilerar så barnet slipper släppa taget om flaskan för att de ska komma nått, de är bara att äta på tills det är slut. Den minskar 80% av spädbarns kolik pga ventilationen i botten.

Plus att den är super lätt att göra ren, eftersom man kan skriva isär den helt. Och dessutom kan man också sterilisera den lätt i micron, kan de bli bättre?


Fyll på 20 ml vatten
Sätt ihop flaskans delar


Värm i 3 minuter på 500 till 1 000 Watt i mikrovågsugnen *
*Steriliseringstiden varierar beroende på antalet flaskor:
Antal flaskor som steriliseras samtidigt1 2 3 4 5 6
Steriliseringstid i minuter3456 78Sen kan man medan barnet växer, bara byta ut själva sugdelen till större hål, de finns 4 olika storlekar. Så man behöver bara en flaska hela vägen. Även där finns det rekomendationer vilken sugdel man ska ha beroende på vad man har i flaskan, modersmjölk, modersmjölkersättning, välling osv.

Själv har jag 4 st sånna här flaskor. Och kommer aldrig köpa några andra.

Men det som mitt barn gillar mest ur MAM's

sortiment är helt klart napparna MAM Air och napp hållaren "Twist clip" som vi fått av MAM som gåvor när vi hade tävlingen (Men hon fick en grön). När inget annat funkar, då funkar de alltid att ge henne napphållaren att få klämma på. De är hennes säkerhet liksom, hon ÄLSKAR den. Tuggar gärna på snöret och pillar lite på den. Hon har aldrig älskat någon pryl så mycket som den färglada och härliga napphållaren i den lysande gröna färgen.

Jag vill helt enkelt säga tack till MAM för att de gör så bra produkter och för att vi fick så fina gåvor när vi hade tävlingen. Tusen tack.


1 kommentar:

  1. Mam är bra! kvalite ist för kvantite. Jag gillar deras service dessutom.

    SvaraRadera