lördag 28 januari 2012

Ambience for home

Jag har fått äran att göra en recension åt Ambience for home. De säljer stämnings höjande saker till våra hem. Allt från ljus till gardiner och har en hel del härliga saker i sitt sortiment.

Jag har fått testa några Yankee Candle i olika storlekar och dofter. De som är på bilden är de ljus jag fått testa och kommer skriva om.

Pome granate cider, Baby powder, Apple cider och Wedding day.
Översatt: Granatäppel cider, Baby puder, Äppel cider och Bröllopsdag.

Apple Cider: Detta är min absoluta favorit av alla Yankee candle jag luktat på eller eldat. Den dofta fräsht, varmt och ger en känsla av välbehag. Tror denna passar perfekt för alla som gillar doftljus men som inte vill att de ska dofta så starkt så man kan få ont i huvudet. Vissa doftljus kan ju tyvärr göra de, men inte detta. Det passar nog de flesta vilket också gör det till en perfekt present. Detta är en såkallad Yankee candle appel cider tumbler 7 oz. Den brinner i ca 45 timmar och den går att köpa här.  Sen har den ett bra lock också så det inte luktar så när man inte vill att de ska lukta, perfekt.

Pomegranate cider: Är en fantastiskt gott doftande ljus. Påminner lite om Äppel cider ljuset, men är lite mer godis liknande. Ja skulle jag kunna äta den, hade jag absolut gjort de. Hade jag inte vetat vad den skulle lukta, skulle jag vilja påstå att de var lite cherry smak..Körsbär dvs. Denna burk är en Pome granate cider medium jar och doftar i ca 90 timmar. Du kan köpa den här.

Baby powder: Det första jag tänkte på när jag luktade på det här ljuset....My little pony. Jag och min syster brukar inte kunna finna ord för just den doften, men de luktar exakt som my little pony's som vi lekte med när vi var små. Och jag tror att de är fler som förstår vad jag menar då. En mysig doft som tar en tillbaka till barndomen. Skulle vilja påstå att detta är också perfekta presenten att ge till en person/familj som precis fått en bebis. Eller varför inte till en som ska få barn så de verkligen får börja längta. Mysigt helt enkelt. Detta är ett votiv ljus som brinner ca 15 timmar och du kan köpa här. När man eldar votiv ljus ska man tänka på att sätta de i en glas alt en ljus kopp, eftersom de flyter ut när de brinner ner, så det inte rinner över.

Wedding day: Detta ljus har en väldigt stark och karaktärisk doft. Den luktar fräsht och som parfym. Skulle säga att detta ljus passar perfekt i utrymmen där man vill ha ett mer "renligt" doftande rum. Ja helt enkelt när man vill de ska dofta nystädat och rent. Lite blommig doft liksom. Själv kommer jag elda vidare på mitt i vårat matrum/hall. Där tycker jag den står perfekt. Detta är ett votiv ljus som brinner ca 15 timmar och den går att köpa här. Samma som de andra votiv ljuset gäller de såklart också här att elda i ett glas alt ljuskopp.

Skulle du trotts allt du läser om ljusen, känna att du skulle vilja lukta på ljusen innan du beställer ett stort ljus, så är de ett starkt tips att köpa just ett gäng votiv ljus först, för att själv komma fram till vilken som är din favorit. De kostar bara 29 kr st vilket gör att man kan köpa några olika, kolla vilka man gillar mest och sedan beställa de i ett större ljus. De stora ljusen kostar lite mer än vanliga ljus, men de är helt klart värt pengar. Alla som testat Yankee candle vet att de luktar gott och länge. Sen att de går att köpa med lock är ju hur bra som helst, slipper de stå och lukta när man inte vill. Jag älskar dessa ljus och de tror jag du gör också om du testar dom.

Här finns alla ljusen från Yankee candle som Ambience for home säljer. De finns 68 olika poster, dvs många olika dofter och storlekar på ljusen. Så in och titta.
I mitt badrum står detta härliga Appel cider ljus och luktar underbart.
Här står Wedding day och sprider glädje. Brevid står baby powder i väntan på att bli testad.
Baby powder....mmm..

Psst....Om några dagar lägger jag ut en tävling, där du kan vinna Pome granate ljuset som jag skrivit om där uppe. Så håll utkik.

2 kommentarer:

 1. Hej! Just nu har jag en tävling i bloggen där du kan vinna ett presentkort värde 250 kr hos HejBaby.se - tuffa kläder för barn 0-6 år :) Kika gärna in och var med i tävlingen :) Om du inte gillar reklamkommentarer som denna så ber jag om ursäkt, radera den bara... Har jag råkat skicka till dig fler gånger så ber jag återigen om ursäkt. Inte lätt att hålla koll på alla man vill göra reklam för :)

  http://moniasundgrenjansson.blogg.se/2012/january/vinn-presentkort-hos-hejbabyse.html

  SvaraRadera
 2. TÄVLING - Vinn valfri produkt från pledd.se!!!

  (Till alla bebisar!!)


  Direktlänk: http://mylifeaskattises.blogg.se/2012/february/tavling-vinn-valfri-produkt-hos-pleddse.html

  SvaraRadera