torsdag 26 januari 2012

Europabets

När jag var yngre, hade mina släktingar (Pappas kusin) nere i strängnäs travhästar. De har alltid varit travintresserade och varje gång de kom upp till oss, brukade vi tillsammans gå och betta pengar på hästar nere på våran affär i Ilsbo, där vi bodde. Det vart liksom en familje grej, och något jag alltid såg fram emot. De brukade sattsa på sina kunskaper, medan jag förlitade mig på Harry.

När jag vart ungefär 12 år fick jag äntligen följa med på mitt första trav på Solvalla. Det var inte alls så roligt som jag trodde, man såg mycket mindre än på tv, så jag föredrar tv. Men de är nog bara jag.  :P Men när vi gick förbi läktarna, fick jag syn på Leif Loket Olsson. Och som en sann Bingo spelare vart jag skit glad och skrek "ÖH loooket vänta!" Som en sann norrlänning på främmande mark. Haha, detta har jag blivit retad för typ, varje gång jag träffar dom sedan dess. :PMen hur som helst gillar jag att betta, som de flesta andra. Men jag brukar vara lite snål, så sattsar inga stora summor. Brukar säga att man ska inte betta mer än man vågar förlora. Ganska vettig inställning tror jag.

1 kommentar:

  1. Hej! Var gärna med och tävla om ekologisk tvål hos mig: http://vanitas.blogg.se/2012/january/vinn-ekologisk-tval-fran-lollopard.html

    Ha en trevlig helg!
    Mvh, Anneli

    SvaraRadera