torsdag 1 mars 2012

5 små apor

5 små apor

FunkyboxHar fått äran att testa en produkt av 5 små apor, som jag länge haft mina ögon på. Det är en "funky box", som är en burk till våtservetter. Förutom att de är himla praktiska, så är de dessutom otroligt snygga. Mycket roligare än att ha ett paket våtservetter liggandes hemma, som de många gånger är när man har små barn.

Jag valde en vit burk med silver stjärna på, och eftersom jag gillade de så mycket, ville jag såklart ha två. En vit och en turkos vart de. Så båda finns med på bild.

Båda finns här att köpa, hos 5 små apor. De kostar 149 kr st och finns i många härliga färger och två olika storlekar. De finns en mindre som kostar 99 kr också, som kallas funkybox to-go.

Det man bör tänka på när man köper våtservetter till burken, är att man ska ha våtservetter som "sticker fram" ur förpackningen när man dragit ut den andra. Mina köper jag på öb och dom är från Gunry. De passar perfekt till burken. Sen har jag använt Ica's våtservetter tidigare, men eftersom de ligger packade en och en så går det inte så bra att ha i burken. Ett litet tips bara.

Burken är lätt att öppna. Man tar bara bort underdelen och stoppar in sitt paket, som man öppnat. Man kan ju ta bort fliken som sitter på bara, så slipper man dra ut alla servetterna.

Dra fram en servett och stoppa in i burken.
 Sen är de ju super smarta att öppna också. Går lätt som en plätt med en hand, ja egentligen med bara ett finger. Man trycker på knappen och vips flyger locket upp. Sen är de bara att dra fram en servett. Super bra. Dessutom håller sig servetterna blöta väldigt länge också. Kanon helt enkelt.


Jag använder våtservetter till min dotter både i skötrummet och i köket. Burkarna är lika snygga vart som helst och passar in utan att sticka ut allt för mycket. De är helt enkelt kanon tycker jag. Smarta, snygga och användbara. Bättre än så blir de inte. Funky box har allt.

Vid skötbordet.

I köksfönstret, brevid matbordet.
Slutligen vill jag tacka 5 små apor, för att jag fått testa denna super snygga vita funky box. <3

2 kommentarer:

 1. Tävla om ett kit med produkter från Oliva by CCS Age well värt 687 kr: http://vanitas.blogg.se/2012/march/vinn-produkter-fran-oliva-by-ccs-age-well-til.html

  Ha en skön helg!
  Mvh, Anneli

  SvaraRadera
 2. Hej! Jag vill tipsa dig om en ny tävling jag har på min blogg där jag lottar ut två makeup-kit ifrån det ekologiska märket Juice Beauty. http://modeflickan.se/alvaasp/2012/03/03/tavling-vinn-makeup-tva-vinnare/

  Ha en fortsatt trevlig dag!

  SvaraRadera