onsdag 7 december 2011

Minimango

Veckans vara från Minimango, är en lampa som ni nog sett här och där och tänkte, "Men vilken söt fiffig liten sak." Så har iallafall jag tänkte. En Barbapapa Lumilove.

Det är en nattlampa i form av en barbapapa. Vi har precis uppmärksammat att våran dotter är lite mörkrädd när hon sover själv, så vi lämnar dörren vid öppen så hon ska få in lite ljus. Så därför har jag också spanat in denna produkt och funderat på att köpa en i julklapp till lilla hjärtat.

Om ni köper en, så har ni här ett julrim som jag gjort:
Att slippa vara ensam i mörkret, med en vän som lyser upp diskret.
En kompis att hålla i handen, skapar de starkaste banden.Kopierat från företaget: Barbapapa Lumilove är barnens nya söta nattlampa. En rund och mjuk liten lampa som under dagen är barnens kompis och hänger med på äventyr och nya upptäckter. På natten lyser den tryggt med ett milt ljus. Då den laddas genom att sättas på sin gröna laddningsplatta är den en trygg och säker lampa för alla stora och små barn.


Så titta in på www.Minimango.se idag om du vill ha en sån här söt lampa till ditt barn/barnbarn eller varför inte som en härlig lampa i sitt eget rum? Ja vilket som går ju bra.

Passa på att gilla deras facebook sida också, så du inte missar några bra erbjudande.
Minimango's Facebook sida.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar