tisdag 13 december 2011

Minimango

Veckans produkt hos Minimango är ett Traykit. En himla smart väska som passar perfekt när man är på resande fot. Barnen har med sig alla sina viktigaste saker och får dessutom yta för att spela eller avlasta sina prylar. Super fiffigt tycker jag. Verkligen ett hett julklappstips.

Du hittar den HÄR och den kostar bara 245 kr. Finns i två snygga färger.

TrayKit är en söt liten ryggsäck som löser ett problem de flesta föräldrar har när de är ute och reser med sina barn, att få leksakerna att inte rulla iväg. Du kan spänna fast den på bordet i flygplansstolen, på sätet framför barnen i bilen eller så kan man bara ha den på ett bord eller på golvet. Med TrayKit öppnar sig en perfekt lekyta med kanter som gör att leksakerna kan stanna där, istället för att hamna på golvet och överallt. Räcker inte lekytan, kan den vecklas ut ännu mer. Perfekt att ha med på resan!
Minimango's affärs ide går ut på att varje vecka lansera EN ny produkt som de sedan säljer i sitt sortiment till ett bra och rabatterat pris. Så man får köpa där helt enkelt till bättre pris än på andra ställen.

Dessutom är de ju grymt snygga. Vem kan motstå liksom...;D

För att vara säker på att du inte missar nått bra erbjudande rekommenderar jag att ni gillar deras facebook sida. Tryck här för att komma till deras facebook sida, Minimango.se.

2 kommentarer:

 1. Vill tipsa om en kanontävling på min blogg. Vinn två bäddset Erik från afswedala. Värde hela 2790 kr!! Varmt lycka till!
  http://dahlarna.blogg.se/2011/december/3e-adventstavling.html

  SvaraRadera
 2. Hej på dig!
  Nu har jag tre nya tävlingar på min blogg! Var gärna med och tävla :)

  http://vanitas.blogg.se/2011/december/vinn-ett-valfritt-smycke-fran-steal-my-style.html

  http://vanitas.blogg.se/2011/december/vinn-danatekt-hudvardsprodukter-fran-familjea.html

  http://vanitas.blogg.se/2011/december/nyarstavling-vinn-valfritt-smycke-fran-glitt.html

  Ha en riktigt fin kväll!
  Mvh, Anneli

  SvaraRadera