tisdag 22 november 2011

Betsson Poker

När jag var litem, var poker en del av vårat familjenöje. Vi spelade poker hemma om pengar när vi hade våra släktningar på besök och ville jag vara med, så var de samma regler som för de vuxna. Så där spelade jag bort min veckopeng (från 10 år gammal) och jag har alltid älskat poker. Mitt första spel mot min släkt vann jag, med Royal Straight Flush i hjärter. Vilket slutade med att jag inte fick vara med något mer då. :P Men året efter var de glömt igen.

Sedan dess har de fortsatt och alla sorters poker är spännande. Och nu har jag fått äran att testa Poker på Betsson.

Jag startade ett konto, och försökte sätta igång. Vill tillägga att detta är första gången jag spelat via nätet. Fick inte riktigt till de och sökte hjälp av deras live chat, vilket var jättebra och en himla trevlig kille hjälpte mig, även fast det var sent på kvällen. De är verkligen ett stort plus att ha service på kvällen. Tackar Emil på betsson support för de.

Och när jag väl fick igång de så var de super roligt. Dock valde jag en poker jag aldrig spelat förr, AMATÖR som jag är. Men det var roligt en liten stund iallafall. ;D Sen spelade jag texas holden gratis istället, de var super enkelt att komma dit och var himla roligt.

Så gillar du poker tycker jag absolut att du ska testa Betsson poker. Det var lätt när man väl förstod hur det fungerade och jätte roligt dessutom. De kommer jag absolut göra igen.

Bilden är tagen från google och visar ett pokerbord i Betsson.com

1 kommentar:

  1. Första adventstävlingen hos mig: http://vanitas.blogg.se/2011/november/adventstavling-1.html

    Vore kul om du vill vara med!
    Ha en fin onsdag :)

    SvaraRadera