lördag 26 november 2011

Blogvertiser

Ibland har jag inlägg, som inte riktigt stämmer överens med allt annat jag skriver om på bloggen. Tex Poker, Casino och Bingo. Det är reklam från olika företag som betalar mig för att skriva om ett visst ämne. Detta sker genom ett företag som heter Blogvertiser. Man får erbjudande om att skriva, man tackar jag eller nej till uppdraget. Tackar man ja följer man reglerna i sitt inlägg och voila, man får pengar. Olika valörer för olika uppdrag. Och ju mer man skriver ju mer får man i längden.

Detta är super enkelt och smidigt. Tjäna lite extra pengar liksom. Och om jag förstått rätt så spelar de ingen roll om man inte har så många besökare, men självklart underlättar de. Så oavsett hur många som läser, testa.

Det är många som använder sig av detta nu, är du intresserad och vill testa, tycker jag absolut du ska göra de. Och använd då gärna min bildlänk för då stöttar du mig. Tack på förhand. <3

4 kommentarer:

  1. Det gör jag så gärna Celine, vad vill du veta? :)

    SvaraRadera
  2. Jag har fått några uppdrag men längtar efter andra uppdrag än de som handlar om spelsidor och bingo :-)

    SvaraRadera
  3. Mmm de är lite mycket sånt. Tror säkert man får mer uppdrag ju mer man skriver så att säga. Plus att man får mer pengar också. ;D Vilket inte är helt fel.

    SvaraRadera