onsdag 2 november 2011

Vinster?

De har kommit till min uppmärksamhet att de finns iallafall en, kanske fler? Som inte fått vinster som jag lottat ut på bloggen av de företag som sponsrat tävlingar. Är de så att det bara är en som inte fått eller finns de fler där ute som är missnöjd och väntar på vinster?

Hör gärna av er till mig isåfall så kontaktar jag de företag som de gäller. För självklart ska man få sin vinst som de har lovat. Är ju inge kul att samarbeta med företag som inte ställer upp så sin del av dealen. Så vänligen kontakta mig om de hänt dig.

Vidare kommer jag ta bort samarbeten med de företag som inte svarar på mailen och som inte skickar ut vinsterna, så allt går rätt och bra till.

Tack till dig som hörde av dig och jag ska göra mitt bästa för att se till att du får vinsten, något försenad men ändå.

/Annelie

4 kommentarer:

 1. Hoppas att det bara är den där enda som väntar på sin vinst och att det har någon "naturlig" förklaring...

  Du får gärna dela med dig om vilka företag det gäller om det visar sig att samarbetsföretagen faktiskt bluffat så vi andra bloggar kan akta sig för dem. (Har hört att det hänt förut men minns inte företaget det handlade om)

  Är du medlem på "Bloggisarnas inläggs sida" på Facebook?
  https://www.facebook.com/#!/groups/200784569942716/

  SvaraRadera
 2. Ja än har jag inte fått nått svar av dom och inte heller hon som vunnit, som dessutom vunnit två gånger från dom och ändå inte fått sin vinst någon av gångerna.

  Väntar lite till, får jag inget svar postar jag de på facebook sidan du rekommenderade. Som jag ansökt om medlemskap i. ;)

  SvaraRadera
 3. Gud vad bra!!!! Bra initiativ! Vad tycker du, ska vi skaffa "Bloggisarnas svarta lista"? Där vi kan fylla på de som inte sköter sitt sponsoravtal med oss bloggare?
  Jag har sluppit bli lurad som tur är!
  Kul att du kom in till våra sidor!!!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Vet att flera nämnt ett smyckesföretag som tydligen inte skickar ut sina vinster och inte svarar vid kontakt...

  Tycker det är skitdåligt av företaget! Det ger dessutom en väldigt dålig reklam...

  SvaraRadera