tisdag 15 november 2011

Natusan Bedtime bath & oil

Jag är en Buzzador. De innebär att man får erbjudande att vara med och testa olika saker åt ett företag som heter Buzzador. Tidigare har jag testat Dove Express Intensivbalsam, barnmat från Nestlé och nu Natusan Bedtime bath & oil.

Så här går de till:

1. Man får erbjudande om olika produkter som de tror att man ska vara intresserad att testa.
2. Man tackar ja eller nej.
3. Tackar man ja så väntar man sedan på att se om man vart uttagen. De tar ut olika antal test piloter till de olika produkterna.
4. Blir du uttagen så får du mail och produkterna hemskickade.
5. Du testar och sedan rapporterar du vad du och dina bekanta som du informerat (Buzzat) till. Du ska helt enkelt låta så många som möjligt ta del av produkterna och sedan rapportera vad de tycker om produkten.

Detta är hur enkelt som helst och super roligt att få testa roliga och bra produkter.

Nu har jag som sagt testat Natusan Bedtime bath & oil. Jag hade några frågeställningar som jag kände att jag ville ta reda på:

1. Vad är det för skillnad på denna olja motför vanliga som gör att barnen sover bättre?
2. Vad är bättre med denna bad och olja jämnfört med vanliga?

1. Vad är då skillnaden som gör att barnen sover bättre? Jo själva tanken med dessa produkter är att man ska få bra natt rutiner, dvs att man följer några enkla steg där man använder Bad och oljan. 
Först ett avslappnade bad med Natusan Bedtime bath, det finns även Shampoo. Allt ska gå lugn och försiktigt.
Andra steget är en avslappnade massage med  Natusan Bedtime oil. 
Tredje steget är mysa med en bok eller liknande och bli riktigt trött. Sen lägger man barnet. Och upprepar man detta i 7 dagar och funkar det inte, är Natusan så säker på sin sak att de ger pengarna tillbaka om ditt barn inte sover bättre.

Helt klart värt ett försök eller hur? Ja Hanna sover då bättre iallafall. ;D

2. Den största skillnaden jag märkt, på själva produkten och inte rutinen. De är att dessa produkter luktar fantastiskt gott. Vet inte exakt vad de luktar, men kamomill är de närmaste jag tänker på. Så när badet och massagen är avklarad så luktar hon så gott så man vill bara sitta och sniffa på henne. Verkligen jättestor skillnad motför vanliga oljor. Och att då veta att de är natusan som gjort den, så vet man att det inte är några parfymer eller så, utan naturliga dofter.Jag rekomenderar varmt Natusan Bedtime serien. Och de tror jag alla andra som testat den gör också.

1 kommentar:

  1. Hejsan!

    jag gillar tävlingar och tävlar just nu om en lykta hos www.frökenm.se

    Mvh linnie

    SvaraRadera