torsdag 10 november 2011

Smartson, Dacia DusterDacia Duster är en fullfjädrad, rymlig SUV med fyrhjulsdrift för under 140 000 sek. Med förhöjd markfrigång och tilltagna frigångsvinklar har den alla egenskaper som en riktig terrängbil ska ha.

Men Duster är mer än så; den passar utmärkt för familjen där alla sitter högt och med ett bagageutrymme på 475 liter med alla säten uppfällda finns plats även för packningen på weekendresan. Fäll baksätet och få plats med 1 636 liter och med främre passagerarsätet fällt finns plats för t ex skidor på 2,5 meter. Dusters rymliga kupé erbjuder med andra ord bra komfort för fem personer och plats för all din fritidsutrustning.

Jag har ansökt att få vara med och testa denna coola bil. Det skulle verkligen vara en upplevelse och något hela min familj skulle gilla. Varken jag eller min man har någonsin ens åkt en Dacia. Så vi håller tummarna här hemma att det blir just vi som är en av de lyckliga 10 som blir utvalda.

Vill du också få chansen att testköra en Dacia Duster, ansök hos Smartson här.

1 kommentar:

  1. Hej

    Vår familjebil är en Dacia Duster 2011, en mycket praktisk och trevlig bil. Den har visat sig vara ett bra alternativ när man söker efter en driftsäker och ändå billig bil. Dacian har överraskat oss med att vara en bil som man verkligen tycker om att använda, en sympatisk bil.

    Anders

    SvaraRadera