söndag 7 augusti 2011

Tips

Vad jag kan förstå efter att ha pratat med lite väninnor som ska få barn eller nyss fått, att inte så många vet om alla bra gratis erbjudanden som finns där ute. Så därför tänker jag tipsa om några som jag använt.

Semper: Klipp ut en streck kod från ett Välling paket (Funkar även med modersmjölkersättning). Och skicka den till semper. Men först måste du vara medlem hos semper för att kunna nå adressen som du skickar de till. Lägg en lapp med ditt namn och adress och streck koden i ett kuvert och skicka in. Så får du en super bra Välling burk, med skopa. Tryck här, och sedan trycker du dig vidare där det står om erbjudandet.
Dessutom kommer du om du blir medlem få rabatter på deras mat och smakportioner av gröt, välling osv.

Gravid startpaket från babytobe. En box med lite prylar som du får gratis till ditt barn. Värde 500 kr. Detta har jag inte testat själv men tycker det verkar kanon.

Babybox: Ett fantastiskt startpaket som bla innehåller en blöjhink. Tryck här för att komma dit. Helt gratis.

MAM: Gå in på MAM's facebook sida och gilla dom. Till vänster på sidan hittar du en länk där du kan beställa hem en gratis napp. Jättebra så man får testa lite olika nappar eftersom man inte vet vilken napp ens barn kommer gilla.
Dessutom kan du på deras facebook sida vara med i tävlingar om prylar till ditt barn.

Sen är det alltid bra att bli medlem på olika sidor där man får prover osv.

Pampers: Skickar lite då och då ut rabatter till sina medlemmar på deras blöjor. Tryck här för att bli medlem.

Libero: Skickar lite då och då ut rabatter till sina medlemmar på deras blöjor och babyvård. Tryck här för att bli medlem där.

Nestle barnmat: Bli medlem här så får du smakportioner och rabatter hemskickad från dom. Tryck här för att bli medlem.

Hipp Barnmat: Bli medlem och få rabatter hemskickade och gratis kuponger. Bli medlem här.

Har du några övriga tips på gratis produkter och prover till nyblivna föräldrar eller gravida, hör gärna av dig så skriver jag in dom också på bloggen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar