fredag 12 augusti 2011

Willvin

Willvin, smart is beautiful. Så sant som det är sagt.

Nu har jag haft min väska i några dagar. Och jag kan inte förstå hur jag någonsin har klarat mig utan den. Willvin Napped Gray.

Min gamla väska
Min nya Willvin
Den dagen jag fick den, satte jag mig på golvet och började plocka ut allt jag hade i min gamla. Jag vill tillägga att det var inte så att jag inte fick plats med nått i min gamla, utan snarare att jag ALDRIG hittade det jag skulle ha i den för det fanns inga fack och allt låg huller om buller, hur väl jag än packade. Det är en "vanlig" väska och inte en skötväska. Så det fick plats ganska mycket ändå i min gamla väska. Jag lägger ut allt på golvet och konstaterar att jag har en hel del "måste ha" saker i väskan jämt. Jag knäpper ett kort för att visa allt.

Sedan börjar jag packa ner i min fina nya väska. Jag sorterar i alla fack (finns hur många som helst) och lägger ner allt jag hade i på golvet ner i väskan. Sedan tittar jag mig omkring, vart det inget mer? För väskan är inte ens närheten av full. Jag går och hämtar lite extra saker som jag borde ha i väskan, en handduk, lite mer servetter och så fortsätter de. Men nu kommer jag inte på NÅTT mer, och den är ändå inte full. Herregud väskan sväljer ju allt. Kan inte annat säga än att jag är imponerad.

Att detta är möjligt och att den ändå är SÅ himla snygg. Det är för mig helt chockerande. Men det absolut smartaste med väskan tycker jag är facket under väskan. Att jag kan ha ALLA skötgrejer där och lätt komma åt dom. För vi vet väl alla att när man väl ska byta på barnet, är de inte allt så att man har händerna fria och all tid i världen. Så då går de lätt och snabbt att ta sig in till det viktigaste i väskan.

Men väskan måste ju testas i praktiken också. Så jag koplar fast den på vagnen, lägger i min dotter i vagnen och drar till stan. Och kan konstatera:
Jag älskar den på bussen
Jag älskar den i affärer
Jag älskar den på stan
Ja listan kan göra hur lång som helst. Fantastisk helt enkelt.Men det roligaste av allt, åtminstone för er, mina läsare, är att jag lottar ut i en tävling, en exakt lika väska som min. Så vill du vara med och ta chansen att vinna en Willvin napped gray, precis en sådan som jag har, gå då in här.

3 kommentarer:

 1. Visst är den underbar? Jag har en likadan till lillan :) Man kan verkligen få med sig hur mycket som helst haha..

  SvaraRadera
 2. Åhh den där väskan verkar ju underbar!! Den ska jag definitivt vara med och tävla om till min son!! :)
  MVH

  SvaraRadera
 3. Hej!

  Med mitt första barn tänkte jag att en skötväska var helt onödig "vilken väska som helst funkar väl". Men så var det ju inte, det slutade med att jag letade efter en "vanlig" väska under hela barnvagnstiden men ingen var riktigt bra.

  När barn nr två kom hade jag köpt en skötväska långt innan födseln...

  Willvin verkar jättebra.

  Mvh Anna

  SvaraRadera