tisdag 5 juli 2011

Babyglow


Världens mjukaste termometer.

Nu kan du äntligen beställa Babyglow i Sverige. Just nu har de erbjudande på ett paket med två sovdressar. För att läsa mer tryck här.Varför Babyglow?
Temperaturer och barn:
Den genomsnittliga kroppstemperaturen hos människor varierar från 36,5 till 37, 5. Temperaturen regleras av ett välbalanserat och intelligent system i våra kroppar.
Spädbarn kan dock inte reglera sin kroppstemperatur själv förrän de är ungefär 24 månader gamla.
Detta gör att de ofta utvecklar feber, vilket innebär att deras kroppstemperatur stiger. Denna feber beror ofta på virusinfektioner som kommer och går igen, men febern kan även vara tecken på en allvarligare sjukdom.

Varför och Hur utvecklar kroppen feber?

När kroppen känner av infektion eller något som den inte kan identifiera, t.ex. ett virus, uppstår en reaktion som påverkar den värmereglerande delen av hjärnan som kallas hypotalamus. Kroppen försöker då  avsiktligt höja kroppstemperaturen till högre nivåer i ett försök att döda infektionen. Eftersom feber kan vara farlig i sig,  är den allmänna uppfattningen i den medicinska världen att försöka sänka temperaturen tillbaka till normala nivåer så fort som möjligt.
BABYGLOWS produkter är utformade för att börja ändra färg när temperaturen i kroppen överstiger 37 ° C och är fullt transformerade (tyget som vidrör barnets hy blir vitt) när temperaturen når 38,5 ° C, vilket är vid den temperatur febern kan bli farlig för barnet.
Denna unika funktion hjälper föräldrar att se tecken på feber eller överhettning omedelbart, redan innan barnet blir märkbart sjuk.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar